CERN ROADSHOW

CERN

Voel je je gebeten door de wondere wereld van de wetenschap? Wens je internationale ervaring op te doen bij een gerenommeerd Europees onderzoekscentrum in Génève dat o.a de grootste deeltjesversneller ter wereld huisvest? Goed nieuws, want CERN is op zoek naar profielen zoals jou!


Eind april strijkt de CERN Roadshow neer op 6 verschillende locaties in Vlaanderen en Brussel. In samenwerking met het Departement EWI en de verschillende onderwijsinstellingen geven CERN-vertegenwoordigers tijdens een infosessie uitleg over hun stage- en werkmogelijkheden.


De ideale gelegenheid om CERN beter te leren kennen en misschien wel de start van jouw carrière in de wetenschap!


STAGES, OPLEIDINGEN & JOBS


CERN, de Europese Organisatie voor Nucleair Onderzoek gevestigd in Genève, biedt stages, opleidingen en jobs aan studenten, onderzoekers, pas afgestudeerden en docenten. CERN is op zoek naar zeer diverse profielen met verschillende opleidingsniveaus: van secundair onderwijs tot en met postdocs, van technische richtingen tot HR-, management- en communicatieprofielen.CERN KOMT NAAR JOU TOE :

CERN ROADSHOW


Met een roadshow in Vlaanderen wil CERN haar aanbod bekend maken en jong Vlaams talent aantrekken. De roadshow wordt georganiseerd vanuit CERN in samenwerking met EWI, VLIR en VLHORA. In onze provincie zijn RTC en TUA West gastheer, samen met VIVES die The Cube ter beschikking stelt.


  • Op 26/04/2023 strijkt de roadshow neer in Kortrijk
  • Duur: 2u - van 14u tot 16u
  • Locatie: The Cube, Doorniksesteenweg 145, 8500 Kortrijk


Op het programma staat een voorstelling van CERN, een toelichting over de stage- en werkmogelijkheden, getuigenissen van jonge CERN-stagiairs en een toelichting over het Provinciaal subsidiereglement voor internationale onderwijs-, stage- en onderzoekservaringen. Voertaal van de sessie is het Nederlands. De sessie kan ook online worden bijgewoond.


OPROEP


Mogen we jullie vragen om jullie studenten, alumni, onderzoekers en docenten op te roepen om deel te nemen aan deze roadshow? Op CERN Belgium Roadshow (Vlaanderen) (25-28 April 2023): Overzicht · Indico staat alle info over de roadshow.


Verspreid de info over de roadshow ook op jullie social mediakanalen, intranet, interne nieuwsbrieven, studentenplatformen, infoschermen, …We kijken er naar uit om jullie en jullie studenten massaal te verwelkomen op 26.04.2023 in The Cube in Kortrijk!
Tot dan!

Praktisch


    PARTNERS