INSTALL SKILLS

Netwerkavond

COMMUNITY BUILDING

Ook in schooljaar 2022-2023 organiseren wij samen met Embuild voor jou een aantal netwerkevents op verschillende locaties in de regio. De events hebben een directe link met de huidige opdracht van Install Skills Plumbing & Heating.


Op 8 december brengen we jou in contact met 2 ervaren spelers binnen de installatiewereld, met name Schell & Testo.  Zij brengen 2 inspirerende keynotesessies over de programmatie van stagnatiespoelingen en het gebruik van Smart Probes.
Twee interessante en relevante topics!


Tegelijk is de netwerkavond een ideale gelegenheid om verder contacten te leggen met jouw collega’s van de andere scholen.


De SSC Bluetooth - Module van SCHELL

De module maakt elektronische kranen Bluetooth-compatibel, zodat gegevensuitwisseling via een directe draadloze verbinding tussen de smartphone of tablet en de SCHELL kraan mogelijk wordt. Met weinig moeite, maar grote voordelen op het gebied van efficiënt werken en veilige drinkwaterhygiëne.

Aan de slag met Testo Smart Probes

De Smart Probes meetinstrumenten zijn ideaal voor het uitvoeren van functionele controles of voor het onderhoud van installaties op het gebied van verwarming, airconditioning, koeling en ventilatie. Door middel van een app kunnen de meetgegevensrapporten rechtstreeks als pdf via smartphone of tablet worden bekeken.


Programma

 • Korte update voor de aangepaste opdrachtplannen Install Skills 2022-2023
  • Presentatie door Schell (Bert Crommelinck):
  • Waarom stagnatiespoelingen zo belangrijk zijn i.f.v. drinkwaterhygiëne? (*)
 • Praktische demo omtrent programmatie van SCC bluetooth module
  • Presentatie door Testo (Philippe De Vlaeminck):
  • Aan de slag met de Testo Smart Probes
 • Afsluiting met een hapje en drankje


(*) Na de uiteenzetting wordt voor elke school een pakket voorzien.


Voor de start van deze vergadering kunnen ook de andere materiaalpakketten afgehaald worden die nog ter beschikking zijn voor de scholen (zie mail dd. 28/10/2022). Opgelet: hou er rekening mee dat er heel wat materialen klaarliggen, o.a. met buizen van 4 m lengte! In een gewone auto zal dit niet kunnen ingeladen worden.

Partners

Praktisch


  Thema

  • Levenslang leren
  • Installatietechnieken

  INSTALL SKILLS PLUMBING & HEATING

  Door een nauwe samenwerking aan te gaan met de West-Vlaamse Scholenwedstrijd Sanitair, kunnen we samen met Embuild de krachten bundelen.


  De bedrijven sanitair en centrale verwarming hebben het al jaren moeilijk om hun vacatures in te vullen. Vandaar dat we met dit project jongeren met interesse voor techniek, warm willen maken voor een job als technieker.


  Een uitdagende job met toekomst en werkzekerheid.


  Alle info: https://scholenwedstrijd.be

  Contactpersoon


  RTC West-Vlaanderen - Sammy Decoene
  Gsm 0493 54 45 92

  sammy@rtcwestvlaanderen.be