ONTDEK WAARAAN JOUW SCHOOL, BEDRIJF, ORGANISATIE KAN DEELNEMEN

Professionalisering van de leerkracht, met InnoVET

InnoVET, dat is leerkrachten ondersteunen die van alle nieuwe ontwikkelingen in wetenschap en techniek op de hoogte willen blijven en echte professionals willen worden in hun vakgebied. 

Om hen hierin bij te staan, biedt RTC West-Vlaanderen leerkrachten de kans om up-to-date te blijven (door bv. duurzame samenwerkingsvormen met lokale bedrijven) of om samen te werken met bedrijven rond innovatieve thema's. 

 

RTC-netwerkevent

 

Op ons jaarllijks netwerkevent op 26 februari 2019 nodigen we Luc De Man, co-auteur van het boek "Hervormen van binnenuit" en VLOR-topman uit om zijn visie te geven op onderwijshervorming. Het event gaat door op 26 februari 2019 in The Cube (Kortrijk), waar RTC West-Vlaanderen eind vorig jaar zijn intrek nam. 

Reserveer snel je plekje!
Inschrijven kan tot en met 20 februari 2019.

Mis ook na 25/5 niets van onze acties!


Blijf ook na 25 mei op de hoogte van alle nieuwtjes op het snijvlak onderwijs-arbeidsmarkt én alle acties, evenementen, opleidingen, workshops, netwerkmomenten, ... die RTC West-Vlaanderen en zijn partners op touw zetten! 

Herbevestig je abonnement vandaag nog en mis niets van onze acties! 

 

RTC voor scholen

RTC zorgt voor de klik!

 

Bundel de krachten met het RTC!

Het RTC brengt lokale bedrijven, het technisch onderwijs en andere relevante partijen bijeen en bekijkt hoe we elkaar kunnen versterken.

Samen sleutelen… tot het klikt!

 

 

Uw bedrijf en RTC: 1 + 1 = 3

Goed opgeleide technici met hands-on mentaliteit: een must voor uw bedrijf. Maar ook een zeldzaam goed.
 
Ga daarom, ondersteund door het Regionaal Technologisch Centrum, voor de klik met technische scholen. Zodat jullie samen die marktklare profielen mogelijk ‘maken’.
 
 
 
 
 
 
 
 

Over ons

RTC wil dat het klikt tussen school en werkplek. Zodat ze elkaar versterken en beter maken.
 
Door lokale bedrijven, technisch onderwijs en andere relevante partijen bijeen te brengen in versterkende netwerken en partnerships, ontstaat een resultaat dat meer is dan de som van de delen. 
 
Via een aanpak op maat komen we tot gerichte samenwerkingsverbanden waarmee we de competenties van leerlingen en leerkrachten versterken, en lokale engagementen ondersteunen tussen onderwijs en bedrijven, met als doel een sterker onderwijs en meer hands-on knowhow in de bedrijven.

Word partner van RTC

Op zoek naar bekwame technici? Daar kunnen wij bij helpen!
 
Ons doel?
 
Een brug vormen tussen het technisch onderwijs en de bedrijfswereld. Zodat toekomstige technici relevante kennis en ervaring kunnen opdoen. Zodat lokale bedrijven goed getrainde vaklui kunnen vinden. Een partnership met ons heeft met andere woorden heel wat voordelen.