Leerlingensessies COBOT

Leerlingensessies 

Cobots onderscheiden zich van traditionele robots. Dankzij hun kleine voetafdruk, licht gewicht en gebruiksgemak kunnen ze arbeidsintensieve taken op zich nemen: van verpakken en palletiseren tot het beladen van machines, monteren en lassen. Ze veranderen de manier waarop werknemers werken: ze integreren naadloos met bestaande processen, lay-outs en apparatuur en ze verbeteren bovendien de kwaliteit in veel toepassingen.


Om leerlingen hiermee kennis te laten maken, kan je met je leerlingen naar Industrial Cobotics gaan in Haaltert voor een sessie.


Programma

  • Gedurende 1 uur ontdekken leerlingen wat een cobot is en wat de grote verschillen zijn met       klassieke robots. Via een korte quiz testen we deze kennis
  • Daarna gaan de leerlingen praktisch aan de slag. Ze leren hoe ze een cobot kunnen programmeren, sensoren en transportbanden aansturen, een pick and place toepassing uitvoeren en alles in een 'loop' laten werken. Als dit gebeurd is, is er mogelijks nog een extraatje dat volgt nl. palletiseren.


Inschrijven kan door te mailen naar Diederik Aelbrecht: d.aelbrecht@industrialcobotics.be


Data zijn onderling af te spreken.


Wil je al aan de slag met je leerlingen? Dat kan via de gratis online training: https://academy.universal-robots.com/free-e-learning/e-series-e-learning/

Praktisch


 Over onze partner

Contactpersoon


RTC West-Vlaanderen - Karen Blancke
Gsm 0474 25 44 49

karen@rtcwestvlaanderen.be