UITLEENDIENST

Stabiliteit

MOBIEL PAKKET

Om de leerplandoelstellingen rond stabiliteit op een praktisch/didactische wijze in te vullen stellen we een mobiele testunit ter beschikking. Hiermee kan je eenvoudige stabiliteitsstudies op houten balken uitvoeren. Onder meer een driepunts (afbeelding) en vierpuntsbuigproef.

Wie kan ontlenen?

Onderstaand materiaal is beschikbaar voor 3e graad secundair technisch en beroepsonderwijs binnen de provincie West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.


Wat kan je ontlenen?

Werkpostfiche

Onderstaande documenten helpen je om veilig aan de slag te gaan met de mobiele testbank.


Hoe werkt het?

 • Neem contact op met Sammy Decoene om de mobiele test unit te ontlenen.
 • 1 huurperiode = 14 kalenderdagen, meerdere huurperiodes zijn mogelijk.
 • De materialen worden per koerierdienst op school geleverd.
 • Bij schade, ontbrekend materiaal, verlies of diefstal, wordt een vergoeding aangerekend aan de ontlener ter waarde van de herstelling en vervanging van het onderdeel.
 • Annulatie of wijziging? Verwittig op tijd! (zie disclaimer)


  Partners

  Wood.be


  Praktisch

  Kostprijs: Gratis

  Praktisch


   Thema

   • Industrie 4.0

    Over onze partner

   https://www.wood.be/


   WOOD.BE is het kenniscentrum voor de hout- en meubelindustrie. Ons team van experten ondersteunt de ondernemingen maximaal bij het realiseren van hun innovatieve en duurzame toekomst. Flexibel, toegankelijk en steeds op maat van uw onderneming, stellen we onze kennis en technologische competenties ter beschikking. Kortom, een onestopshop waar u vlot terecht kan met al uw vragen over technologie, innovatie, certificatie, normalisatie, testen, veiligheid…
   Ons dienstenaanbod is ruim en gevarieerd. We bekijken uw producten, processen, diensten en businessmodel vanuit een geïntegreerde aanpak. Want onze enige ambitie is uw innovatieve, duurzame toekomst.

   Contactpersoon

   RTC West-Vlaanderen - Sammy Decoene
   Tel. 056 23 37 36
   Gsm 0493 54 45 92
   sammy@rtcwestvlaanderen.be